Gummimåtter.dk » Alle guides » Snusemåtte

Bedste Snusemåtte: Se top 2

(opdateret april 2023)

Du er landet på Gummimåtter.dk, det helt rigtige sted at finde snusemåtter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på snusemåtter | ✅ Snusemåtte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste snusemåtter

Her kan du se hele vores liste over de bedste snusemåtter som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Duftmåtte til kæledyr Fooland InnovaGoods

  • Dagens pris: 139,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 159,-, nu kun 139,-.
    Du sparer 20 kr. / 12 %
  • Fundet hos Dealshoppen DK
  • Mærke: InnovaGoods

Vores første anbefaling er “Duftmåtte til kæledyr Fooland InnovaGoods” fra mærket InnovaGoods.

Produktet er lige nu på tilbud hos Dealshoppen DK hvor prisen er sat ned fra 159,- til 139,- – en besparelse på 20 kr. / 12 %

Forhandlerens beskrivelse:
Duftmåtte til kæledyrer til stor hjælp, når du skal træne og underholde dit kæledyr, idet du kan skjule godbidder og mad i den.
En original og farveriginteraktiv måtte til kæledyr, der forhindrer dem i at sluge maden og komme til at kede sig, da den giver dig mulighed for at vise dit kæledyr hvordan det kan spise langsommere uden angst eller stress og på en sundere og mere underholdende måde.
Måttenhjælper med til at udvikle dyrets færdighed når det gælder om at finde maden og stimulerer samtidig dets intelligens, lugtesans og nysgerrighed.
Innovativt, flerfarvet design, håndlavet, 45 x 45 cm Måtte der træner og underholder kæledyr En leg, der tiltrækker kæledyrene og holder dem underholdt Multifunktionel:leg, find mad, spis langsomt osv.
Træner og booster dyrets lugtesans Stimulerer naturlige jagtinstinkter og jagt efter mad Forbedrer interaktionen mellem ejer og kæledyr Hjælper med til afslapning og gode madvaner Blød,så den ikke skader kæledyrets snude eller ansigt Basen erskridsikkerog står fast Universel, alsidig, velegnet til hunde af alle racer, størrelser og aldre Hovedsageligt til indendørs brug, men kan også bruges udendørs Let, nem at bruge, transportere, opbevare og rengøre (håndvask) Måtten tilslow foodhar forskellige områder, hvor du kan skjule mad og godbidder.
Det får dit kæledyr til at spise langsommere, hvilket giver gode spisevaner og forhindrer kvælning og fordøjelsesproblemer.
Det tiltrækker også kæledyrets opmærksomhed og reducerer dets stress- og spændingsniveau.
Denneinnovative måtte til kæledyrer designet i lyse farver, der stimulerer dyrets sanser og jagtinstinkt, hvilket gør fodringstiden sjovere og mere underholdende.
Dyret vil nyde udfordringen med at gå på jagt efter maden, mens det leger og tilfredsstiller sin nysgerrighed.
Det vil bruge sin lugtesans og poterne til at finde maden og få sin belønning.
Specifikationer: Materiale: Polyester Farve: Multifarvet Originalt design: Innovativ og funktionel Legetøj til hunde: Perfekt til at spille og at gemme præmier Type: Multifunktion Egenskaber: Interaktiv Lærerig: Fremmer og gør læring nemmere Stimulerer og udvikler sanser: Søg efter mad, spis langsomt, få belønning, når du lystrer, osv.
Gavnlige effekter: Anti-stress, afslapning, sjov, underholdning Karakteristika: Skridsikker base Struktur: Blød og behagelig fornemmelse Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Nem at rengøre: Vaskes i hånden Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Har forskellige anvendelser og mellemrum: Indendørs og udendørs brug Alsidig og kan tilpasses: Velegnet til hunde i alle størrelser Ca.
mål: 45 x 1 x 45 cm…

Se hos Dealshoppen DK ❯❯

2: LS Snusemåtte 3 rund 45x45cm

  • Dagens pris: 89,- kr.
  • Fundet hos Animondo

Sidste produkt på vores liste er LS Snusemåtte 3 rund 45x45cm som vi har fundet til 89,- hos Animondo.

Forhandlerens beskrivelse:
Rund snusemåtte til leg og træning. Gem godbidder eller tørfoder og hold hunden aktiveret. Lavet af fleece materiale og med skridsikker bund. Sort bund med farvede fleece forhindringer. Størrelse 45x45cm…

Se hos Animondo ❯❯

Snusemåtter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste snusemåtter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige snusemåtte til dine behov: